09 juli, 2012

Joni klar för NH


Idag blev det alltså klart att Joni Lindlöf som förra veckan var i Nyköping och kollade läget nästa säsong kommer att spela för oss. Bra säger jag, mycket bra. Joni som spelat i finska juniorlandslaget och blev draftad av Washington kommer med all säkerhet att bidra med framförallt målproduktion. Lindlöf som har meriter från SM-liiga (finska motsvarigheten till elitserien) producerade 55 poäng i sin sejour i Asplöven och där var 35 av poäng i form av mål.

Förra säsongen spelade Joni i Kristianstad, men där gick det inget vidare och en skada satte stopp för Joni. Nu ser han fram emot en ny säsong och så gör även jag.

Om det är spiken i truppen är jag inte helt säker på dock. Enlunds sviter från hjärnskakningen är fortfarande osäker. Det kan (förhoppningsvis inte) bli så illa att Jens inte kommer att köra sitt +1 år i NH. Förhoppningsvis kan Enlund bli kvitt sitt problem en gång för alla.

Hur det än blir med Jens så tycker jag att truppen ser väldigt spännande ut. Några frågetecken och några utropstecken helt klart. Men jag skall börja snickra på ett inlägg om det.

/Luftfuktighet nära 100?

4 kommentarer:

 1. Hörde rykten på stan i dag om att Håkansson o Rickmo tränade för fullt med laget,är det bara för att hålla igång? eller finns det sug efter en säsong till!!NH@re

  SvaraRadera
 2. Ett rykte som är värt att beakta just som ett rykte. Tror nog inte ens laget tränar nu utan det är semester för grabbarna. En comeback av Håkansson känns lite hetare än för Jörgen, dock är båda spelarna en jättetillgång om det skulle bli spel för dem.

  /Räkan

  SvaraRadera
 3. Vore guld med dessa gamla rävar som alltid presterar.
  Men som sagt det är väl föga troligt när dom väl sagt att det är över. Undrar mer om någon hört något om ev. sista forwardsplatsen om Enlund är skadad??

  Vad hände tillexempel med Anton Svensson han var ju grym det lilla han fick spela och bara 19 år =)

  Kommer Linus Kjell få plats om han inte är skadad?

  Men framför allt är Anti helt avskriven eller finns det risk att han spelar???

  /tinge

  SvaraRadera
 4. Anton Svensson är kvar i klubben och börjar i J-20
  Antti fick inget nytt kontrakt.
  Linus Kjell är väl tidigast spelklar framåt jul och vem vet hur truppen ser ut då med skador och annat

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.