24 juli, 2012

Ronny Ronny Ronny

Foto: Zelda Ringström

Ronny Björlin kommer tillbaka till Nyköpings Hockey. Som tränare till J-20. En liten överraskning för många. Jag pratade med Ronny för några veckor sedan och då sa han inte något om detta till mig. Hemligt värre med andra ord. Även J-18 har fått en ny tränare. Fredrik Wiktorsson har en tuff uppgift framför sig. Men eftersom några har yttrat sig här på bloggen att NH inte har tränare klara för J lagen så måste det här komma som en lättnad.

/Snart lördag i smyg

8 kommentarer:

 1. Ca:60000 kr i kostnad + tränarlön eftersom ingen av J-tränarna är behöriga för uppgiften enligt förbundets normer. Men kul att de fått tag på tränare till slut.

  Världen är liten

  SvaraRadera
 2. Välinvesterade pengar om du frågar mig. Bättre än förra J-18 tränaren som fick kicken förra säsongen. Jag tror på det här.

  SvaraRadera
 3. Organisationen har aldrig varit så stark sen vi lämnade ettan. Här har vi en styrelse som tänker långsiktigt! Bra

  /Gustaf

  SvaraRadera
 4. Jag håller med om att det ser bra ut. Att det finns saker att jobba på/med faller sig helt naturligt. Men du Gustaf, vi har inte lämnat ettan ännu ;-)

  SvaraRadera
 5. Jaja, jag har inte skribent fingrarna underhållna på ett tag ;) Lämnat AS såklar

  /Gustaf

  SvaraRadera
 6. Naturligtvis. Vill inte gå händelserna iförväg bara. Skämtåsido, förstod vad du menade.

  SvaraRadera
 7. Kul och vara omnämd av en feg stackare. Jag var inte förra J-18 tränaren utan den för förra. Ja jag blev entledigad från uppdraget och måste ha varit riktigt kass då vi bara hade vunnit 1 match och förlorat 9, åkt på en stjärnsmäll mot Djurgården med 15-0. J-18 klarade sig kvar förra året så föreningen tog väl rätt beslut med att byta tränare.

  Jag ångrar inget av det arbete jag lagt ner i NH´s juniorverksamhet under 2,5 år. Varav de 2 första åren idiéllt. Jag har värvät hit 6 juniorer varav 2 spelare har A-lagskontrakt i DIV 1. En har lagt av, en spelar i DIV 3, En är kvar i J-20 och den sista som spelade stod på huvet och räddade kvar J-18 försvann till Malmö Redhawks.

  Jag finns på Facebook och vill någon diskutera hockey så är det bara och messa.

  Jag har inte skrivit den första kommentaren som det kan tolkas i kommentar 2.

  Kjelle Andersson

  SvaraRadera
 8. Skulle vara tråkigt om det inte skall kunna gå att kommentera utan att registrera sig, då ett registrerat namn kan vara lika med anonymt. Tycker dock att trovärdigheten i en anonym kommentar är jämförbart med en nypa salt. Jag vill inte heller sitta och bestämma vilka kommentarer som ska få plats eller inte. Då enda alternativet är att inte tillåta kommentarer alls, detta skulle dock påverka min attityd till att blogga överhuvudtaget. Att diskutera är en del av intresset.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.