30 juli, 2012

Håkansson dementerar


Comebacken är nära har det hetat bland annat här i bloggkommentarerna och på hockeysverige.se så jag ringde upp Fredrik Håkansson för att få rätsida på alla rykten. Så här svarade Fredrik på frågan om det är en comeback på gång?

-          Nej! Jag har läst massa rykten och har ingen aning om var de kommer ifrån. Jag och Jörgen (Rickmo reds anmärkning) har inte varit med och tränat med laget och min status är den samma som när jag la av. Ingen skillnad.

Därmed kan vi sluta spekulera i om Håkanssons kommer att spela i vinter eller inte. Fredrik berättade dock att han har blivit tillfrågad av en kollega som är lagledare i -02 om han ville vara med och hjälpa till på några träningar, och det ville Håkansson. Han kommer att vara med vid en träning i veckan med team 02. Inte som tränare utan bara vara med och hjälpa till med tillexempel skridskoteknik och liknande.

Att Fredrik Håkansson har kontinuerlig kontakt med Fredrik Johansson och Roger Moström erkänner han dock. Men efter att ha haft NH som klubb i 10 säsonger och även som arbetsplats är detta inget konstigt. Vi kom överrens om att som läktarexperter kommer Fredrik och jag ha en spännande säsong framför oss. Laget ser bra och mycket spännande ut säger Fredrik.

Konkurrenterna kan andas ut!

2 kommentarer:

  1. Tråkigt =( men vad händer med Antti då? Har han lagt av eller finns han kvar som möjlig joker?

    SvaraRadera
  2. ^^^^^^^^^^^^^^ han ska satsa helhjärtat på papparollen ett tag! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.