06 juli, 2012

Roger och Magnus


Det blev precis som det ryktats om ett tag. Roger Moström blir klubbchef i Nyköping och får därmed ansvaret över kansliet och dess verksamhet som bland annat innefattar hemsidan, medlemshantering och matcharrangemang. Det låter bra om du frågar mig. Roger som person är mitt i prick. En kanon-kille med ett STORT NH hjärta. Som dessutom är populär bland alla, så som spelare, ledare, supporters och troligtvis alla andra också.

Hade du bett mig gissa igår vem som skulle bli junioransvarig hade jag träffat mitt i prick. Jag pratade med Magnus Blårand mitt under Djurgårdens brinnande kval och då nämnde han att om DIF skulle åka ur skulle hans position i Stockholmsklubben vara osäker. Hur det gick för Djurgården vet ju alla. Efter det har jag varit inne på att det vore bra att få tillbaka en kille med så mycket kompetens till Nyköping. Nu är Magnus tillbaka och det skall nog NH vara glada för.

Så grattis Roger och välkommen tillbaka Magnus. Det här kommer bli bra.
/Ser fram emot säsong

4 kommentarer:

 1. Att Roger skulle ta över har ju varit klart i ca 1-2 månaders tid, undrar bara varför det inte blivit officiellt tidigare

  SvaraRadera
 2. Ja det har varit klart ett tag men man ville vänta med att gå ut officiellt tills det blev klart med junioransvarig.

  SvaraRadera
 3. Om det stämmer det som stod i tidningen så var inte Magnus första valet vilket jag tycker är synd. Detta är något som skulle ha skett för flera år sedan. Nu får du lite och bita i med att fylla tränarsidan hos juniorlagen. Sedan fattas det tydligen spelare till J-20,J-18 och U16. Bästa värvningen hittills.
  / Enånittio

  SvaraRadera
 4. Håller med dig om att det är en jättevärvning. Hur som helst om det var första eller andra valet spelar väl ingen roll? Självklart måste man jobba brett i såna här fall, många gånger skiter det sig även när det ser ut att vara klart. Att Magnus är kompetent och otroligt användbar råder inga som helst tvivel om. Tycker att det ser spännande ut på bred front i NH. Men mycket jobb återstår.....

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.