21 juli, 2012

Sillyuppdatering

Det finns fortfarande guldkorn ute på marknaden för de lag som är intresserade av att stärka upp lite i någon lagdel som känns tveksam. Nyköping är ju klar med sin trupp, och jag håller ju på för fullt och försöker sammanställa hur jag tycker det ser ut inför säsongen. Backarna står på tur men det inlägget kommer jag hålla på några dagar.

Att Nyköpings Hockey har fått massor av kritik under den här silly season av alla bloggexperter runt om i landet är ju inte någon hemlighet. Är kritiken befogad? Har Nyköpings Silly Season rent av varit så katastrofal som ”experterna” vill få det till eller har man blivit dess hackkyckling?

Jag vet vad jag tycker och vad Nyköpings Hockeys sportchef tycker kan jag avslöja. Magnus Tegerup säger så här gällande Nyköpings Hockeys Silly Season:

”Andra får tycka vad dom vill men vi har varit noggranna och bland annat träffat aktuella spelare för en intervju i syfte att få en bättre uppfattning om personen bakom statistiken. Kanske lite ”onormalt” men som jag ser det ett vanligt förfarande när någon skall anställas. Det gör att det blir mer officiellt än att bara köra mail eller telefonrekrytering, vilket vi inte tror på.

I vissa avseenden (men långt ifrån alla) hade det varit enklare om vi haft obegränsat med pengar att rekrytera för, men vi tycker att vi nu har precis det laget vi vill ha. Vi har ett gäng motiverade spelare som dessutom är kompetenta och vi tror på dom, och dom på oss! Jag pratade bland annat med en initierad i Björklöven som utan att tveka ansåg att Lindlöf var en betydligt bättre rekrytering än Waldehagen – och då ska han spela i allsvenskan kommande säsong.

Jag tror att många fler spelare kommer att vara positiva överraskningar och intressant nog har ”experterna” inte kommenterat laget i övrigt vilket kanske visar på en del ytlighet i det man säger och gör…. Vi får väl dra lite slutsatser när vi kommit en bit in på säsongen, hur saker och ting landar.”
/22 dagar kvar

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.