13 september, 2012

Baksmälla


Det kändes som att man hade varit på en halvtaskig fest igår när man vaknade i morse. En sån fest när det är ganska trevligt tills man helt plötsligt druckit ett glas för mycket och man inser att man borde gått hem för länge, länge sedan, och man dagen efter vaknar och undrar vad fan det var som hände?

NH torskade mot ett Väsby som inte gjort en människa glad på försäsongen. Inte mer än motståndarna då förstås. Nu var det ju bara första matchen och det återstår 26 matcher i grundserien. Ingen panik med andra ord. Vi minns som sagt premiären förra säsongen mot Vallentuna. Det finns likheter med den matchen helt klart. Nyköping vinner skotten överlägset, men förlorar matchen. Då gjorde vi visserligen fem mål. Igår ett! Men resten känner vi ju till. Det slutade ändå hyffsat, trots premiärkatastrofen.

Jag tror att det här blir det sista ni får läsa om seriepremiären i den här bloggen. Ska göra allt för att glömma och knyta näven i fickan och börja om från noll.

**********

När ”Lillen”, ”Mutti” och Rickmo blev avtackade igår saknades en kille i gänget. Håkansson hade avböjt och ville inte bli avtackad. Som gjort för att nya rykten skulle ta fart med andra ord. Och inte många minuter senare fick jag höra att det mycket väl kan bli en comeback framåt november. Idag fick jag ett mail där man påstår att Håkansson känner motivationen komma smygandes. Personligen lägger jag inte allt för mycket hopp till det påståendet. Min gissning är att det ska avtackas lite extra när rekordmannen är på plats. 21 skall få en plats i taket bredvid 25.

/ @NBrunelius

1 kommentar:

  1. Håkansson spelade dubbla korpmatcher med Lokalsporten IK. Snacka om lagkänsla!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.