23 september, 2012

Huddinge chanslöst


Att det skulle bli en så pass stor seger mot Huddinge hade jag aldrig kunnat gissa. Det var närmare tvåsiffrigt än reducering. Idag var det många som var bra. Lehmann imponerade på mig, även Byström och Berg. Eller egentligen gjorde alla sin bästa match för säsongen idag. Kul även att Fredrik Johansson är inne och lusläser i bloggen. Han hade ändrat om i uppställningen till den samma som någon hade önskat i ett tidigare inlägg. Han hade även anammat min gameplan hur Nyköping skulle göra för att besegra Huddinge. Fight fire with fire skrev jag innan matchen och det gjorde NH. Man kom in och helt enkelt körde över Huddinge.

Nej skämt åsido. Det var bra idag helt enkelt. Extra kul att Kim fick komma med i poängprotokollet efter över ett års frånvaro. Och skönt att Nyköping kunde sprida poängproduktionen på ett betydligt bättre sätt idag. Crippa fick äntligen utdelning när han var tillbaka i sin centerroll. Han har varit bra i samtliga matcher hittills och nu fick han hänga två kassar.

Huddinge då? Nej det var inte deras kväll helt enkelt. Efter 4-0 i första var matchen egentligen klar. Trotts att Huddinge kunde reducera två gånger om så kändes det aldrig riktigt som att de var med i matchen. Ta Bergs 7-2 mål som ett exempel. Hela Huddingefemman står och kollar på vad Berg ska göra med pucken.

Kolla in lokalsporten.ses inslag från matchen.

Kvällens övriga resultat:

Åker – Visby/Roma 1-4 Väntad seger för Öborna. Jag har varnat för dem tidigare. Varningen kvarstår.
Botkyrka – Wings 1-9 Stora siffror. Har Wings fått luft under vingarna nu?
Väsby – Nacka 1-3 Svårtippad match och sista målet i tom kasse vittnar för att det var jämnt.
Järfälla – Vallentuna 4-5sd Lagen följdes åt hela tiden. Vallentuna vinner alltså i Sudden och ligger nu 3:a i tabellen.

**********

Första matchtröjan har fått sin nya ägare. Urban hade fyra av fem rätt och kommer därmed att belönas med en vacker tröja. Grattis Urban!

**********

Nyköpings Hockey är 100%ig i boxplay spelet än så länge. Jag är 100%ig i att förvalta en 1000-lapp. Mina två matcher satt i kväll. Enköping vann med 3-2 och Borlänge hade inga problem med att besegra Tierp, 6-3 blev slutresultatet. Detta innebär att 1660,92 finns att tillgå på spelkontot. 660 kronor + den här veckan får väl anses som godkänt. Ka-ching!

**********

Måste få gratulera J18 som i eftermiddags besegrade Enköping på bortaplan. Efter de två förväntade förlusterna mot Djurgården och AIK bröt man alltså förlusttrenden. Bra jobbat!!

5 kommentarer:

 1. En tanke bara; var det ~1600 i premiären så var det aldrig så lite som ~800 igår. Måste MINST varit tusen pers.

  /G

  SvaraRadera
 2. Är inte säker på det. Men fortsätter de att spela som igår kommer det snart 1000 på matcherna.

  SvaraRadera
 3. Tänkte kolla här om det är nån som vet hur det är med domarar strejken om det blir nåt eller ej..

  //jocke

  SvaraRadera
 4. Det blir troligen strejk men matcherna spelas om man får tag på div 2 domare som kan /vill döma.

  SvaraRadera
 5. Domarstrejken är enligt hockeyförbundet avblåst. Så alla matcher spelas som planerat. Skönt!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.