16 september, 2012

Så gör man


Det var skillnad mot premiären. Segern var solklar och äntligen fick man hålla nollan. Järfälla gjorde det som Väsby inte gjorde, försökte spela hockey och inte bara backa hem med fem man och vänta.

Men det straffade sig. Nyköping gjorde mål på det mesta. Och det var en hel del vackra mål också, tänker inte minst på Bröms 7-0 mål när Nyköping hade två man på utvisningsbänken. Där kan man snacka om att köpa korv. Fan vet om inte Viktor Hermansson försökte köpa hela korvkiosken där.

Niklas Bröms gör alltså sex poäng i kväll. 2+4 blev det för Bröms. Men det var många som var bra denna eftermiddag. Mozart hade 2+2 och förtjänar lite kredd. Johan Svensson som håller nollan likaså. När höll NH nollan senast? Jag pratade lite lätt om det med Fredrik Johansson och jag tror att det kan varit någon gång när han och Söder var här senast.

Måste bara få nämna lite kort om domaren också. Han hade en väldigt enkel match och var faktiskt helt okej. Det är annars lätt att klaga men Lennart Meandzija behöver inte skämmas för sin insats. Den här gången ska jag dock tillägga.

Botkyrka nästa, på onsdag rättare sagt och det kommer säkert bli en tuff tillställning. Får återkomma i den under veckan.

Kvällens andra resultat:

Huddinge – Visby/Roma 2-4 Enligt rapporter skall Visby fortfarande köra med sin Ö-huggar hockey.
Nacka – Vallentuna 5-8 Vallentuna vinner en målglad historia. Rykten säger att bägge lagen körde utan målvakt.
Väsby – Wings 5-4 Väsby fortsätter att skrälla. Andra raka mot toptippade lag.
Åker – Botkyrka 7-5 Åker hade stora problem med nykomlingarna, men vann tillslut efter att ha gjort sisa i tom kasse. Blid gör 4! Mål.

 

6 kommentarer:

 1. Tycker Elias Bjuhr krigar på enormt bra i varje match. Man ser att viljan och drivet finns där, kul att se!

  SvaraRadera
 2. Varför har man förstört det coola introt med Carols of the bells och sen LOK? Nya va ju sååå pinsamt dåligt!!!

  SvaraRadera
 3. Håller med!! Det nya intro är för jävla tråkigt.. tycker man kan bjuda på lite rök och kanske någon smällare i alla fall.. en bra rök maskin kan man få för 2000 kr. Finns många fina på www.billebro.se . Sen måste man göra något åt musiken tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Precis förra året blev man ju lite taggad av introt!!!
  Nu kändes det lite tamt och tråkigt. Vem har valt nya musiken är det spelarna eller vem?

  SvaraRadera
 5. Ja alltId är det nåt. Det var ett fruktansvärt tjat om att förra introt var så onödigt långt, kanske tog man inför denna säsong fasta på det? Jag bryr mig inte själv så mycket om introt men förstår att det gör det för andra. Tycker väl mer att det är lite lustigt att det tas upp när NH just tog en grym revansch där en viss oro infann sig efter första matchen.

  /G

  SvaraRadera
 6. För egen del känns årets intro mer anpassat till en bredare publik. Smaken är som baken. Samtidigt håller jag med Gustaf i det här fallet. Introt är bara en liten del i upplevelsen, och för mig är det ganska oviktigt. Glömde en detalj i min matchanalys som jag tänkte skriva några rader om i kväll.För egen del tror jag att den detaljen kommer ha betydligt större betydelse när det gäller slutplaceringen vid jul än vad introt har.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.