23 september, 2012

Lite av varje


Och så står Huddinge för motståndet igen. Magkänslan säger att det kommer att gå undan och att Nyköping verkligen måste vara på tårna hela matchen. De jag har pratat med som har sett Huddinge spela den här säsongen är eniga, fart och hög forechecking är stor del i dess framgång. Hur skall vi bemöta det?  Jag skulle gärna se att NH kör med samma taktik som Huddinge. Fight fire with fire.

Samtliga spelare finns tillgängliga och det ska bli spännande hur Fredrik ska formera laget. Klart är att Kim Ericsson gör sin första match på över ett år. Kom ner till Rosvalla och hjälp Kim och de andra grabbarna till seger i toppmatchen. Kl 16.00 är det nedsläpp!

Enligt alla experter är Huddinge favoriter både i den här matchen och till seriesegern. Jag är inte lika övertygad som dem, NH brukar ju ha ”lättare” mot lag som spelar hockey och inte bara backar hem och väntar på blålinjen.  Om några timmar har vi svaret.

**********

Att förvalta en 1000-lapp:


Tierp – Borlänge 2 (1,95) Tror helt enkelt att Borlänge är det bästa laget.
Hedemora – Enköping 2 (2,20) Hedemora känns sämre än förra säsongen och Enköping aningen bättre. En chansning.

Totalt odds 4,29 x 130,75:- Ev. utdelning 560,92:-

I kassan före dagens spel:  1.230,75:-

*********
Var med och tävla om tröjan. Kl 15.00 drar fösta matchen igång och därmed stänger spelet. Läs mitt tidigare inlägg om hur du vinner tröjan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.