25 september, 2012

Första derbyt för säsongen


Det är dags för ett Sörmlands derby igen.  Åker/Strängnäs står för motståndet och det kommer bli en härlig kamp säger Fredrik Johansson. Personligen kommer jag inte att kunna se matchen live utan det får bli swehockey för min del. Tyvärr. Förra säsongen såg jag samtliga matcher på plats i Åker. Eller såg och såg. Det är ju inte världens bästa lada rent publikmässigt.

Nyköping har samma trupp som i söndags tillgänglig och jag antar att det blir samma konstellationer. Johan Svensson blir tränarnas målvaktsval även i morgon.  Gott så.

Fredrik Johansson berättar vidare att man har tränat på bra måndag och tisdag man har kört både is och fys pass och det finns en positivitet i truppen och massor av skön energi. Idag hade man en genomgång inför mötet med Åker, som man vet är väldigt duktiga framförallt i offensiv zon. Johansson nämner bröderna Persson, Hedlund och Blid som de främsta hoten i morgon. Men han lovar också att Nyköping skall jobba på efter sina egna riktlinjer och grabbarna ser verkligen fram emot derbyt, men Fredrik vill också påpeka att man har full respekt för Åker.

**********

Att förvalta en 1000-lapp:


Båda mina spel satt förra veckan vilket ger en kassa på drygt 1660 SEK. Den här gången väljer jag att chansa lite, det får bli en fyrling vilket nästan är omöjligt att få in.

Valbo HV – Falu IF 2 (1,95) Falun ska vara det bättre laget och får mitt tips.

Borlänge – Hedemora 1 (1,55) Borlänge på hemmaplan borde kriga till sig 3 poäng. (torsdag)

Huddinge – Wings 2 (5,25) Wings känns heta nu och Huddinge tvärtom. En chansning men 5,25 lockar.

Mörrum – Kungälv 1 (1,40) Här borde det vara klasskillnad.  Jinx?

Totalt odds: 22,22 x 160,92:- Ev. utdelning 3574,90:-

3 kommentarer:

 1. Jag är lite rädd för att det kan bli en reaktion från i söndags. Det gick lite för bra helt enkelt. Man måste vara 100 % laddad oavsett motstånd. Åker är ett bra lag offensivt. Backsidan kan kanske ifrågasättas. St:cyr kan i sina bästa stunder vara en svår nöt att knäcka. Även tvärtom så vi får hoppas på det. Hur många NH:are kommer att åka? Vi är 3 st i egen bil. Jag tippar att det blir oavgjort efter 60 min. Torsk på straffar för oss.

  /Räkan

  SvaraRadera
 2. Kan nh bara hålla fokus kommer det att gå fin fint.. Bara "vi" inte släpper något bakåt för då vet man hur tungt det brukar vara att komma igen.. Nu kör vi mot tre fina nya poäng..

  //Pippi

  SvaraRadera
 3. Kan vi behålla fokus är jag övertygad om att vi vinner. Men det är inte så enkelt som det låter. Kollar man för myckey puck när Persson brothers är inne är man rökt. Fysisk hockey krävs för tre poäng. Trampa skriller är också viktigt för framgång.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.