19 september, 2012

Ka-ching


Det satt hårt åt uppe i Ishuset i Tumba. Det krävdes lite norrländsk tjurighet och ett slutkört Botkyrka för att vända på steken. 4-3 efter en magisk vändning i slutskedet av matchen.  Med tre minuter kvar av matchen leder hemmalaget med 3-2 och det ser kolsvart ut. Men Bjuhr ser till att vända på matchen med två snabba men ack så sköna kassar.

Även i den här matchen är det förstalinan som gör målen. Bröms, Mozart och Bjuhr x2. Det är inte bra att de andra formationerna fortfarande kärvar. Den kvällen när första linan har en sämre kväll blir det såklart tvärnit i målproduktionen. Men jag har sagt det förut och säger det igen. Det kommer lossna för 2:a och 3:e linan. Men frågan är bara när? Det kommer behövas framöver, redan på söndag faktiskt. Då gästar Huddinge Rosvalla och Huddinge körde fullkomligt över Åker ikväll. 8-2 stannade det vid. Det kan bli en tuff tillställning på söndag.

Nyköping är fortfarande 100 %ig i boxplay. Det är riktigt bra.

**********

Kvällens övriga resultat:

Huddinge – Åker 8–2 Kross och Huddinge studsar tillbaka efter förlusten senast. Åkers problem i defensiven kvarstår.
Vallentuna – Väsby 6-2 Ingen överraskning. Väsby har över presterat och en reaktion var väntad.
Wings – Järfälla 3-0 Nu fick Wings till det tack vare en bra andraperiod. Järfälla utan poäng än så länge.

**********

Ni som såg mitt tidigare inlägg om att förvalta en 1000-lapp vet redan vilken tur man har ibland. Har redan skickat ett tack SMS till Bjuhr. Det blev alltså vinst direkt.

Vita Hästen, Kallinge/Ronneby och Nyköpings Hockey gav ett odds på 3,31 vilket betyder att det finns 1230,75 tillgängligt på kontot. Det flyter just nu kan man säga. Nu gäller det bara att hitta något bra spel till nästa omgång. Förslag?

5 kommentarer:

 1. All In på Huddinge på söndag. Garanterad vinst!!!

  SvaraRadera
 2. Måste spela in Byström i en line. Jag tror mycket på Joni men just nu är det Byström som sticker ut efter första och Crippa. Det blev lite konstigt i förra matchen med berg och Tornbergs förflyttningar men jag skulle verkligen vilja se att man ger Byström chansen att lira med Crippa så att de lär känna varandra. Låt dem nöta även om det inte fungerar klockrent i början och se vad det blir av det. Tredje forwardsplatsen behövs en tung pjäs, Lehmann, Joni eller Tornberg som kan hålla puck i anfallszon. Den platsen känns mer utrymme att testa runt på men vänta inte för länge.

  /G

  SvaraRadera
 3. Ja, det är helt klart dags att göra ngt åt Lehmann och Lindlöf. Dom imponerar inte ett dugg.

  SvaraRadera
 4. Vet inte om det är andra kedjan som är problem, de matcher jag sett hamnar de långt ner i egen zon för att hjälpa till i defensiven och då blir det svårt att också gå på riktiga avslut.

  SvaraRadera
 5. Jag är övertygad om att man värvat Byström som 2a center. Ge det lite mer tid så kommer det lossna för Joni och Lehmann. Tornberg har sett hetast ut efter 1a linan. Skulle gärna se Byström med Tornberg och Joni. Vilket skulle innebära Crippa, Berg, Lehmann i en jobbig 3e line.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.