11 april, 2013

Anton Svensson försvinner till USA

I kväll bekräftade Anton Svensson på twitter det som vi alla befarat och kanske väntat på ett tag nu. Det blir USA och college för Svensson till hösten och bloggen vill verkligen säga grattis och önska dig ett stort lycka till Anton. Kör hårt!

10 kommentarer:

 1. Grattis Anton å välkommen tillbaka efter studierna!!!

  SvaraRadera
 2. Vi får se om du får konkurans på bloggfronten nu av Max Q? Han va ju rätt eldig å het i sin blogg till skillnad från Crippa som aldrig skrev i sin, så hoppas ju på att han bloggar vidare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att båda fortsätter. Det kan aldrig skrivas för mycket om NH.(tror jag :-))

   Radera
  2. Det kan aldrig bli för mycket nh det har du rätt i nicke=)..

   Radera
 3. Jo precis aldrig för mycket :)

  SvaraRadera
 4. Vad hände med den där andra bloggen om Nh? Kmr inte ihåg vad den hette men skrev en del om nyköping?

  SvaraRadera
 5. Gissar på att du menar svartvitröd? Det va ju en snubbe som heter Gustav som hade den var lika grym å bra som den här men, tror det är han som brukar skriva lite i kommentarerna.

  SvaraRadera
 6. Den är död och begraven, kommer alltså inte uppstå i det formatet igen. Den sista bokstaven kring NH är nog inte skriven men då kommer det bli ett helt annat format.

  /G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen ni 2 har båda haft riktigt proffsiga å bra bloggar!! Tyckte det va skittråkigt när svartvitröd försvan men så kom den här supperbloggen som var lika bra så :) Bara jag får min dos av NH så är jag nöjd ^^

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.