27 april, 2013

Bjuhr kvar med klausul

Elias Bjuhr skrev idag på för ett år med en allsvensk klausul i kontraktet. Under Maj kan Elias gå till en allsvensk klubb men kommer alltså inte att gå till någon konkurrent. Skönt! Det är min första reaktion. Jag återkommer i ärendet under morgondagen för nu är tiden knapp här hemma.

Trevlig Helg!

11 kommentarer:

 1. Mycket bra med Bjuhr kvar!!! Ser framför mig en kedja med Bjuhr, Bröms å Pajen. Sen en andra kedja med Crippa, Mozart och Cruzeman.. mmmmmmmm mumma det ;)

  haha ja man får väl sväva iväg å drömma lite :D
  Vore roligt att veta om Dahlbom fortfarande kan vara aktuell nu eller om det är tänkt att Jidskog går in som tänkt 1a målis och Ekeberg eller nån blir 2a fiol???

  Vill se mer intervjuer med Mälberg tycker han är proffsig och rak!!! Riktigt nöjd med honom bästa nyförvärvet hittills.

  SvaraRadera
 2. Kul att stenen börjar så smått rulla.Som det nämts tidigare här på bloggen är det bättre att vänta (även om man håller på att krypa ur skinnet när konkurenterna tokvärvar) än att fylla på med sisådär spelare till höger å vänster,hoppas på en fortsatt sännande silly för vårt HN bra jobbat sportgruppen,Mälberg o styrelsen med flera.NH@re

  SvaraRadera
 3. Verkar osäkert om Grezze blir kvar i klubben. Ordförande och klubbchef verkar inte förståhur mycket han betyder för klubben och håller på att göra bort sig fullständigt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart vet både klubbchefen och Ordförande att Gresse är oersättlig. Finns inte på kartan att de byter ut honom om det inte är så att han själv inte vill vara kvar.

   Radera
  2. Som Nicke skriver så ser jag inga konstigheter i att man vill tala med Gresse om hans position i NH nu när organisationen ska spetsas. Tror inte att man vill göra sig av med honom men kanske tala mer hur han ska verka i föreningen. Som sagt, Gresse har gjort allt och kanske är det där man vill precisera arbetsuppgifterna. Det behövs tydlighet på alla positioner om vi ska konkurrera på en kommersiell marknad som hockeyallsvenskan är.

   /G

   Radera
 4. Bröms, Bjuhr, VAKANT
  Crippa, VAKANT, VAKTANT
  Lehman, Berg, Qvarnström
  Kim, Thim, Sallhag

  Extra: Jakobsson

  Vi ska alltså ha in 3 spetsforwards och 2 defensiva backar och sen fylla ut med ev, Hulting +ny junis? Ska bli väldigt kul om dom drar av att det blir Pajen eller någon av hans kaliber och att man får behålla Mozart!!!

  SvaraRadera
 5. Mozart Bröms Lindlöv
  Axbom Eklund
  Lehman Crippa Bjuhr
  Eriksson Nordberg
  Berg Kim Thim
  Lindberg vakant
  Qwarntröm Sallhag Jakobsson
  Vakant
  De skulle sitta som en smäck

  SvaraRadera
 6. Kors i taket Mjörnis har nämnt Nyköping och bra i samma inlägg:)

  SvaraRadera
 7. Har tyvärr hört från en källa att Mozart letar alternativ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har också hört att det fattas någon liten detalj innan han skriver på för NH. Får se vilen källa som har rätt här. Men å andra sidan vore det väl lite märkligt om han inte letade alternativ ifall det skulle skita sig på mållinjen. Åker lär ha varit och knackat på dörren.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.