25 april, 2013

Litet axplock

Det händer inte mycket just för tillfället i Nyköping och där av glest mellan inläggen. Det känns lite som en dejavú från förra silly och det betyder att när våra konkurrenter värvar så ökar de negativa kommentarerna här på bloggen. Tålamodet tryter på vissa håll och det är på ett sätt ett sundhetstecken. Supportrarna vill självklart att det händer något på spelarfronten, så även jag men samtidigt måste vi inse att Rom byggdes inte på en dag. Det tar tid att få saker och ting på plats. Jag har i alla fall fullt förtroende för sportgruppen och Mälberg.

**********

Jag har några saker på gång här på bloggen men ni får vänta tills helgen innan det eventuellt kan bli aktuellt. Roger nämnde att det även kan bli någon ändring i truppen under helgen. Vi får helt enkelt hålla uppsikt och hoppas på det bästa. Men jag har varit inne på det tidigare, nästa forwardvärvning (nyförvärv) kommer att sätta fingret på hur man vill satsa kommande säsong. Vi har inte plats i truppen för utfyllnadsspelare om vi ska vara med och slåss om en plats där vi supportrar vill att vi skall vara.

**********

Serieindelningen skulle varit klar i tisdags eller senast onsdags. Men än så länge är det tyst från förbundet. Nyköpings Hockey har under dagen försökt få tag på någon ansvarig på förbundet utan resultat. Detsamma gäller Gnesta. Det går inte att få tag på någon där. Nya tag i morgon. Serieindelningen känns lite som en bromskloss i sillyträsket.

**********

Lokalsporten har intervjuat Fredrik Mälberg, och du hittar intervjun här:


http://lokalsporten.se/video/video/2013/04/25/m%C3%A4lberg-siktar-h%C3%B6gt-i-nyk%C3%B6pings-hockey

Riktigt skön kille den där Mälberg.

**********

Våra seriekollegor Huddinge tappade sin magiska trio Heinerö, Kruger och Sundberg. Väntat och en baksida av framgången för supportrarna. Men som jag tidigare skrivit så är det ett friskhetstecken att spelarna tar ett kliv uppåt i sin karriär.

I Visby blev det precis tvärtom. Gröndahl, Adamsson och Lundberg stannar. Bra för V/R. Tre riktigt tunga förlängningar.

D-serien kommer som jag tidigare nämnt bli en trevligare serie nästa säsong. Fan vet om den inte kommer bli minst lika bra och jämn som E-serien?

/Trött

7 kommentarer:

 1. Två saker... Varför kan man inte komma överens med Bjuhr och Markus A? Är deras lönekrav för höga eller väntar de på svar från andra klubbar? Skulle båda dessa försvinna så är det godnatt.

  De backar som ännu inte är kontrakterade från förra säsongen, tänker närmast på Norberg och Hultling. Är tanken att man ska försöka behålla något eller båda av dem?

  Läste i början av silly att man hade för avsikt att endast värva 5-6 spelare. Tror det blir en säsong modell budget. Frågan är om det lönar sig i slutändan?

  SvaraRadera
 2. Beror ju på hur dyra dom 5-6 spelarna är! Är det ex. Pajen och Dahlbom och sen fler spetsvärvningar som Cruzeman så är det ju inget budgetbygge. Sen ska ju tilläggas att även om det just nu ser ut som vi har mer än 2 budgetkedjor så är nog flera spelare som junisarna mer kontrakterade som utfyllnad för att ha en bred trupp. Tror nog det kommer trilla in fler fina påskrifter snart nog.

  Dom enda jag kommer sakna hittils av de som är klara att dom lämnar är Anton Svensson och Tornberg.

  Hoppas också på Bjuhr och Mackan så klart!!!

  SvaraRadera
 3. Varför händer det inte nått!!!!!!!!!! TRÅKIGT NU!!!!!!!!!!
  Kan fan tycka att den där sportgruppen borde agera lite nu, vi supportrar behöver lite news innan bissarna och griparna tar över helt den här trista årstiden. Kom igen nu!

  SvaraRadera
 4. Ingen Ellerstad i NH dressen tyvärr så det ryktet var dessvärre fel.

  SvaraRadera
 5. http://www.nykopingshockey.se/nyheter/2012-2013/nykoping-varvar-malvakt


  till alla otåliga målvakt klar :)

  SvaraRadera
 6. Oj vad spännande! Dom som har sett Jidskog i kvalserien säger att han stundom var rent fenomenal. Lite ojämn men en grym högsta nivå. Med Mälberg i båset och en ung lovande målvakt så tycker jag det här börjar känns väldigt spännande!!

  Dahlberg att konkurrera med jidskog? Sicket par!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.