02 november, 2012

Det trodde jag inte

Imponerande seger på ön i kväll trots sex spelare borta. Gunnarsson spelade enligt rapporter riktigt bra i kväll trots en ynka liten träning med laget. Jag är på riktigt imponerad av vad det här laget kan klara av. Herregud!!

1-3 och stabilt bortaspel gör att NH tar över serieledningen från V/R. Förstafemman med Bjuhr, Mozart och Crippa gör en riktigt bra match enligt Fredrik Johansson, jag är inte förvånad. Att bara släppa ett mot V/R på bortaplan med tre backar på frånvarolistan är bara det i sig sjukt.

"Enkelt!" Som #9 Kim skriver på twitter efter kvällens match.

Nu väntar Wings på söndag i Märsta. Kommer säkert att bli en minst lika tuff fight. NH har alltid svårt för Wings, så även på söndag? Förmodligen!

/Go´natt

7 kommentarer:

 1. Jag blev inte ett dugg imponerad av nyköping igår. Med den turen borde laget spela på Keno i stället. Kommer aldrig att hålla i allettan. Tyvärr är det bara sanning. Face it!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du tycker det du men tror det är bättre att du kollar på varpa istället för om jag kommer ihåg rätt så har vi slagit er båda gångerna i år. Din jävla sopa.

   Radera
 2. Ja vad skall man då säga om V/R med sådan otur kommer ni aldrig någon stans i allettan:) bitter??

  SvaraRadera
 3. Om man läser Gotlands allehanda så var det inte bara tur och skotten i andra tyder ju inte på att NH var det sämre laget. NH hade lämnat några tongivande spelare hemma så i allettan ska vi köra över V/R var så säker.NH@re

  SvaraRadera
 4. Har för mig att det var liknande tongångar senast när Visby gick bra, säsong 10-11. Varje förlust fanns det en förklaring till och självinsikten lika med noll. 7-2 till NH:s fördel på två matcher, känns bra att det svider hos raukarna.

  /G

  SvaraRadera
 5. Tur hade nog inget med det o göra. Nyköping är stabila i motsats till Visby.Visby har en märklig lägsta nivå där soloraider verkar vara melodin för att i nästa period komma ut o spela som ett lag. märkligt o se det i varje match o trodde det skulle lösa sig med nya tränaren. Nu var visst dock 4 av Visbys toppspelare osäkra på start innan match, så det kanske är en av förklaringarna på att de var allmänt segt o ingen udd i avsluten. Nyköping kändes farligare i avsluten även om de inte var mycket o jubla åt heller. Däremot var Nyköpings powerplay allt som inte Visbys var. Klassskillnad. Matchen var en besvikelse o visa inget fören i sista perioden av nerv o känslor. Trist för hade sett fram emot en riktig holmgång.Bäst var nog Bjuhr som verkade vara överallt o Gröndahl som bjöd på lite snygga dragningar.

  SvaraRadera
 6. Skulle nog kalla anonym kl 16.16 för årets troll. Grattis!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.