21 november, 2012

Dramatik, men inte för NH


Som jag skrev i mitt förra inlägg så är det nu bara att gräva ner sig. Det blev alltså förlust mot Botkyrka med 3-1. Berg fick tröst måla i slutminuten. Inte oväntat med tanke på skadelistan som sagt.

Bröms, Lindholm, Joni, Eklund, Ånelöf, Norberg, Enlund

Det är klart att spelarna saknas. Men som Fredda Johansson sa efter matchen. Vi är i allettan. Ett av våra huvudmål för säsongen var att komma till allettan. Fredda sa även att den randiga mannen inte var bra. Han skylde inte på domaren men ha sa att det dömdes bara åt ett håll och det höll till och med Botkyrkas tränare med om. Som vanligt alltså.

Men om den här matchen inte var någon höjdare rent dramatikmässigt så var det annorlunda på andra ställen runt Stockholmsregionen i afton. Huddinge vann till slut mot Åker och därmed är det tight kring strecket. Huddinge ser klara ut men Åker känner flåset från några lag strax under det samma. Vallentuna är tre poäng bakom och skall möta Åker på bortaplan den 5:e december. Det kommer säkert bli ett race ända in på mållinjen. Kul för oss som kan sitta lugnt i båten och betrakta på avstånd. Gissar att Åker supportrarna inte håller med.

Även Järfälla och Väsby är med i racet, men där skiljer det 5 poäng och om något av de lagen skall vara med bör de gå fullt i de avslutande sex matcherna. Nyköping möter ju Åker om en vecka så vi får ju äran att vara med och hjälpa de jagande lagen. Det måste ändå ses som en inspirationskälla. Jag diskuterade just detta med Fredda efter dagens match. Någon form av morot om man vinner serien skulle inte skada. Etta eller fyra är skit samma eftersom man inte tjänar något på att vinna grundserien. Någon form av fördel borde man få. Frågan är bara vad?

Kvällens övriga resultat:

Huddinge – Åker 6-4
Wings – Järfälla 2-3
Vallentuna – Väsby 5-2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.