04 november, 2012

Kort inför Wings och en lista

Seger och serieledning efter segern mot Visby i fredags. Kan Nyköping följa upp mot Wings i eftermiddag? Jag är inte helt säker på det. Ytterligare några spelarförändringar jämfört med i fredags kommer det att bli. Ånelöf ska ju i väg på utbildning och kommer därför inte att spela i dag. Men i stället återkommer Robin Axbom. Defensiv back mot offensiv. Annars är Norberg och Petter fortsatt borta.

Forwardssidan kommer även den att förändas jämfört med senast. Tornberg är ny på skadelistan, fotproblem och prognosen säger 1 till 2 veckors frånvaro. Det är naturligtvis inte bra men här finns i alla fall spelare att täcka upp med. Jag gissar på att Anton Svensson tar hans plats rakt av. Bröms och Enlund är ju fortfarande borta.

Får Ekeberg fortsatt förtroende i målet?

Hos gästerna verkar det också finnas lite skadeproblem och i deras fall saknas två forwards. Det är David Mårtensson och William Kivistö-Larsson som är skadade.

Den här matchen kan sluta precis hur som helst, och jag anser att NH brukar ha svårt för just Wings. Speciellt på bortais och med skadelistan ger jag fördelen till hemmalaget. Men det är väldigt knappt och kan Nyköping bara få koll på Wings omställningar borde det gå vägen.

**********

Att förvalta en 1000-lapp


Det går dåligt och jag inser att jag är oduglig på att tippa. Men skam den som ger sig. Finns ju 700:- på kontot så det är bara att fortsätta tugga. Idag blev det så här:

Pantern – Kungälv 1 (1,60)
Kristianstad – Borås 1 (1,65)
Nittorp – Mörrum 2 (1,50)

Totalt odds: 3,96 x 100:- Ev utdelning 396:- Kvar på kontot efter dagens spel: 600:-

**********

Avslutar med en liten lista:

Nyköpings top 5 spelare som INTE går att EP scouta. (De spelare som gör jobbet utan att göra poäng.)

5. Niclas Lehmann (att han bara gjort 4 poäng hittills är en gåta, visserligen lite ojämn men grym högsta nivå)

4. Petter Lindberg (när han spelar enkel är han riktigt bra, bra speed och skön inställning)

3. Adam Thim (grovjobbare och tung att möta, bra i det fysiska spelet)

2. Markus Berg (har visserligen gjort lika många poäng hittills i år som under hela förra säsongen)

1. Johan Norberg (har endast spelat 6 matcher i år, men alla såg hur viktig han är för laget under matcherna han missade i fjol)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.