11 november, 2012

Ytterligare en back med på listan


Att förvalta en 1000-lapp


Allt jag skrev om att ni borde ta rygg på dagens spel gäller inte längre. Jag kör en chansdubbel och räknar med att förlora de 300:- jag satsar.

Kungälv – Nybro 2 (1,80)
Falu IF – Huddiksvall 2 (2,60)

Vilket ger ett odds på 4,68 x 300:- Ev utdelning 1404:- Kvar i kassan efter dagens spel 300:-

**********

Ytterligare en spelare saknas till eftermiddagens match. Det är Hampus Andersson som drog på sig en skada i går med J20 laget. Johansson hade lämnat ett meddelande på min telefonsvarare så jag har inte någon koll på vilken typ av skada det gäller. Men ytterligare en back på skadelistan allstå.

Men jag räknar med tre poäng trots detta i afton.

2 kommentarer:

 1. Måste ju hylla #71 Anton Svensson efter kvällens match!! Så jävla bra! Kommer Bröms tillbaka och petar ner Crippa så hoppas jag verkligen inte det blir på Svenssons bekostnad. Tror han kommer bli hur grym som helst men killen behöver speltid (han är inte en 4e linan kille). Straffen va ju en riktig kanon den med!!

  För övrigt kul att se Thim mosa på som en ångvält (har saknat att han använder sin storlek).

  Å sist men inte minst nya backen, grymt bra framåt med ett bra skott. Men skulle behöva lite mer speed bakåt (många gånger han inte hinner hem).

  Hoppas inte Berg blev allvarligt skadad?

  SvaraRadera
 2. Grattis du satte dubbeln. Svensson är riktigt bra och oerhört viktig för j-20 liksom sallhag. De är också beroende av de två överåriga de får ha med.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.